Rendelési idő

Pumukli Állatorvosi Rendelő - +36 (1) 420-9702 - Csepel, Szent István út 213.

 Kedves Gazdik!

Az állatorvosi rendelőket nem érinti korlátozás jelen járványügyi helyzetben, így állunk rendelkezésükre. Ugyanakkor megkérnénk minden ügyfelünket, hogy az Önök és a mi egészségünk érdekében tartsák be a az alábbiakat:

1. A tumultus elkerülésének érdekében csak időpontos rendszerben fogadunk beteget mostantól! (Természetesen mindenkit igyekszünk ellátni, a sürgős eseteket is!) Időpontot kérni telefonon tudnak rendelési időben!

2. Egy állatot lehetőleg egy egészséges személy hozzon. Betegen ne jöjjenek el, kérjenek meg egy egészséges családtagot vagy barátot erre!

3. Kerüljék a kézfogást és ne érintsék meg az arcukat, ha nincs lehetőség előtte kézmosásra.

4. A mosdóban lehetőség van kézmosásra. Zsíroldó (szappan) használata elegendő és biztonságos. Itt naponta többször fertőtlenítünk.

Megértésüket, és türelmüket köszönjük!

 

Rendelő nyitva tartása:

(Időpont egyeztetés szükséges!)

Hétfő:            9 – 20
Kedd:             9 – 20
Szerda:          9 – 20
Csütörtök:   9 – 20
Péntek:         9 – 20
Szombat:      9 – 12


dr. Szentpétery Zselyke, állatorvos (06-20/9211-153)

Hétfő
Péntek
Szombaton előzetes beosztás alapján.


dr. Boda Attila László, állatorvos (06-30/949-5703)

Csütörtök


dr. Osvárt András, állatorvos (06-20/661-7978)

Kedd
Csütörtök
Péntek
Szombaton előzetes beosztás alapján.


dr. Pejó Pálma, állatorvos

Hétfő
Kedd


dr. Nagy Endre, állatorvos

Szombaton előzetes beosztás alapján.

 

Hétköznapokon, azaz hétfőtől péntekig 9 – 20 óráig, szombaton 9-12 rendelünk. Időpontos rendszerben fogadjuk a pácienseket.  Időpontot kérni rendelési időben tudnak, telefonon, illetve akár személesen is. Műtéteket sürgős esetben 20 óra után is végzünk.

Piros betűs ünnepeken nincs rendelés!

Mobiltelefonon rendelési időn kívül is hívhatnak minket. Nem vagyunk elérhetőek, ha operálunk, kezelünk, éppen telefonálunk, vagy a tartózkodási helyünkön nem lehet telefonálni. Igyekszünk mindenkinek segíteni, de ez nem jelenti azt, hogy non-stop ellátást biztosítunk!

Amennyiben laboreredményt szeretnének megtudni, célszerű a rendelő számát tárcsázni, mivel a szükséges iratok és eszközök ott állnak rendelkezésre.